Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Conceptontwikkeling
Voor multimediale projecten: televisieprogramma's, cursusmateriaal, websites en CD-ROMS / DVD's.

Video- en audioproducties
Bedrijfsfilm, instructie-video's / DVD's, tv-documentaires, muziek (gecomponeerd of stock) voor film, audio-nabewerking voor video en commercials.

YouTube video-kanaal
Videokanaal op YouTube met verschillende voorbeelden van videoproducties.

Videokanaal op Vimeo
Idem, op Vimeo

VAR (Verloskunde Academie Rotterdam)
Concept, productie, regie en montage voor instructie-video's (op DVD) voor studenten.

De schooltv beeldbank
Conceptontwikkeling en eindredactie video-database voor het basis- en voortgezet onderwijs. Met deze website kunnen docenten en leerlingen videoclips bekijken.

Suggesteron
Een documentaire over een project waarin 12 beeldend kunstenaars kunstwerken maakten n.a.v. 12 liedjes van de gelijknamige cd. Deze documentaire van 10 minuten geeft een beeld van de expositie en de verschillende kunstwerken.

Teleac Beeldbank
Advies, montage en workshops voor programmamakers. Naast de beeldbank voor Schooltelevisie ontwikkelt Teleac een nieuwe Beeld-database voor volwassenen. Bovenstaande link toont educatieve clip over de invloed van het klimaat op sporters.

Teleblik (i.s.m. Kennisnet en het N.I.B.G.)
Conceptontwikkeling van de Nationale Audiovisuele Bronnenbank; een ontsluiting van het omroep-archief voor onderwijsdoeleinden.

Videoclips huisartsencabaret
Een groep van 7 huisartsen uit Haarlem en omgeving vormt samen 'Menig Geween is helaas iatrogeen'. Dit gezelschap treedt regelmatig op door het gehele land bij jubilea, afscheid, openingen en nascholing.
Voor elk optreden worden ook videoclips gemaakt. Een voorbeeld.

Van Broers muziekclips
Een lied geschreven, gezongen en gespeeld door Van Broers, vier broers die een weekend te Petten benutten om eens ongestoord en geheel vrij van familiebanden en meisjes gezamenlijk muziek te maken en thee te drinken.... de Broederblues.

Adriaan Pauw DVD
Een educatief videoprogramma van circa 20 minuten dat in opdracht van het Heemsteeds basisonderwijs in het kader van erfgoededucatie geproduceerd werd. Het programma is bestemd voor leerlingen uit de bovenbouw basisonderwijs en handelt over het leven en de betekenis van Adriaan Pauw (1585 – 1653) voor Nederland en Heemstede in het bijzonder. Het project kwam tot stand in samenwerking met de Vereniging Oud Heemstede Bennebroek.

Bedrijfsfilm
In opdracht van Cavex, Haarlem is op basis van illustratiemateriaal, oude en nieuwe filmbeelden een bedrijfsfilm gemaakt. Vormgeving en regie: Jacques Overtoom, Haarlem. Opnamen, montage en muziek: Atelier Ignatia. Een korte versie als voorbeeld.