koorboek
ISBN: 90-8609-001-x

Hierin staan alle koorwerken voor sopraan, alt, tenor en bas genoteerd, uiteraard voorzien van de Nederlandse tekst. Tevens is het volledige libretto (Engels én Nederlands) opgenomen.

cd-rom / audio-cd
Door gebruik te maken van de cd-rom is het mogelijk om de individuele zangstemmen in te studeren met beeld (partituur) én geluid (pianobegeleiding of gezongen voorbeelden): al naar gelang de in te studeren koorpartijen zijn op de studie-cd-rom alle partijen afzonderlijk én gezamenlijk te raadplegen. De cd-rom in een gewone cd-speler laat de 13 koorwerken horen, uitgevoerd door projectkoor 'Koresteyn' uit Haarlem.

boek en studie-cdrom

Voorbeelden 'Liefde heeft mij aangeraakt'

Bladmuziek
MP3

Dido én Aeneas, een Nederlandstalige uitvoering

Vele koren in Nederland hebben Purcells Engelstalige opera 'Dido & Aeneas' op hun repertoire; met name de aria ‘remember me’ en de dertien koorwerken zijn zeer geliefd.

logo

Deze opera is door André Rooijmans geheel in het Nederlands vertaald. De vertaalde versie van Dido en Aeneas is in boekvorm verkrijgbaar en bevat naast een integrale Nederlandse vertaling van het libretto en de dertien partituren van de koorwerken ook uniek studiemateriaal voor individuele koorleden: een studie-cdrom.

 

Boeken en cdroms te bestellen in de winkel.

K